Missie

Wij zijn een schietsportvereniging voor Baarn en omstreken, die de beste schietsportmogelijkheden voor haar leden biedt op twee unieke locaties in Baarn.

Visie

Schietvereniging Baarn & Omstreken streeft ernaar, door middel van het aanbieden van diverse schietsportonderdelen, het imago van de schietsport als geheel te verbeteren. Wij hebben de ambitie om in 2020 tot een middelgrote vereniging te zijn gegroeid. Hiervoor bieden wij aan onze leden de beste schietsportmogelijkheden, zodat op een veilige en vertrouwde manier de schietsport kan worden beoefend.

Doelen

Naast onze visie streven wij de volgende doelen na:

1. Het optimaal faciliteren van onze sport-schutters
  2. Goede en gedegen opleiding voor beginnende en gevorderde sport-schutters
  3. Speciale jeugd opleiding en begeleiding tot wedstrijd sport-schutter
  4. Het zich onderscheiden van andere schietsportverenigingen, door het behouden van onze verenigingscultuur
  5. Het handhaven van de goede staat van onze twee unieke accommodaties
  6. Het voeren van een actief sponsorbeleid
  7. Het handhaven van een gezonde financiŽle positie

Promotie film Schietvereniging Baarn & Omstreken 2015 (Tristan van Doorn)

Schietvereniging Baarn & Omstreken         Wilhelminalaan 2  3743DC  Baarn         E-mail naar SV Baarn & Omstreken