Aanmelden introducé 18 jaar en ouder

• 20,00 euro

Man:

Vrouw:

Voor iedere persoon een nieuwe aanvraag insturen.
is verplicht.

Het kan tot 30 sec na het verzenden duren voor de aanmelding wordt bevestigd.

Kennismaking

De eerste kennismaking met onze vereniging betekent meestal ook een eerste kennismaking met de schietsport Als introducé kun je onze vereniging 2x bezoeken. NK Luchtgeweer 2007 SV Baarn & Omstreken

Je krijgt dan de gelegenheid om op een dinsdag- of donderdagavond met een pistool of geweer te schieten onder begeleiding van een instructeur.
Je mag hierbij gratis gebruik maken van een wapen van de vereniging.

Naast een introductiegesprek, krijgt u een beknopte instructie gericht op een leuke, maar verantwoorde kennismaking met de schietsport.

De kosten hiervoor zijn  € 20,00

De kosten zijn inclusief het gebruik van een verenigingswapen, de munitie, de schietkaarten, de schietbaan en begeleiding van een instructeur.

Als je besluit na deze kennismaking lid te worden van onze vereniging , kan je je laten inschrijven als aspirant schutter.