Aanmelden introducé junior 12 t/m 17 jaar

• 20,00 euro

Man:

Vrouw:

Voor iedere persoon een nieuwe aanvraag insturen.
is verplicht.
Het kan to 30 sec duren na het verzenden voor de aanmelding wordt bevestigd.

Kennismaking

De eerste kennismaking met onze vereniging betekent meestal ook een eerste kennismaking met de schietsport Als introducé kun je onze vereniging 2x bezoeken. NK Luchtgeweer 2007 SV Baarn & Omstreken

Je krijgt de gelegenheid op vrijdag avond met een pistool of geweer te schieten onder begeleiding van een trainer of een geoefende schutter.
Je mag hierbij gratis gebruik maken van een wapen van de vereniging, dit is een luchtpistool en/of luchtgeweer. Denk bij het woord lucht niet aan iets minderwaardigs, want Je beoefent op dat moment al een Olympische sport.

Tijdens de introductie krijgt Je een beknopte instructie, gericht op een leuke maar verantwoorde kennismaking met de schietsport.

De kosten hiervoor zijn  € 20,00

Als je besluit lid te worden van onze vereniging na deze kennismaking, kan je je laten inschrijven als aspirant schutter.