Informatie en aanmelden clinic groot kaliber geweer en pistool - Schietvereniging Baarn en Omstreken

Wapen Schietvereniging Baarn & Omstreken
SV Baarn & Omstreken
SV
Baarn & Omstreken
Ga naar de inhoud
Clinic groot kaliber kogelschieten met geweer en pistool
De clinic groot kaliber kogelschieten wordt georganiseerd op onze buitenbaan. Als introducé kun je tijdens een clinic op  vrijdag middag van 12:00 tot 15:00 uur groot kaliber schieten op de afstanden 25, 50 en 100 meter op onze buitenbaan. De wapens die we hiervoor gebruiken zijn zeer divers, namelijk militaire geweren en precisie geweren, maar ook diverse groot kaliber pistolen en revolvers.

De minimumleeftijd voor deze clinic is 18 jaar

De kosten voor deze clinic zijn € 160,00 per persoon. Je betaalt deze kosten direct bij het aanmelden via onze website met iDEAL. Deze kosten zijn inclusief het gebruik van de verenigingswapens, de munitie, de schietkaarten, de schietbaan en begeleiding door een instructeur.

Een clinic wordt gegeven aan maximaal 8 personen. Het is mogelijk voor meer dan 8 personen een besloten clinic aan te vragen. Deze clinic zal buiten de normale data en tijden, zoals genoemd in de agenda, worden gegeven. Uiteraard kan dit alleen bij voldoende beschikbaarheid van trainers en schietbanen. Meer informatie hierover kun je aanvragen via het contactformulier.
Inhoud clinic sportschieten groot kaliber geweer en pistool
Tijdens de clinic maak je kennis met de groot kaliber onderdelen voor geweer en pistool op onze buitenbaan, bestaande uit:
  • voor geweer de liggende houdingen op 50 en 100 meter met 2 verschillende geweren (militair .223 en precisie .308 totaal 18 schoten)
  • voor pistool de staande houding op 25 meter met 2 verschillende pistolen/revolvers ( 9mm pistool en een .38 revolver totaal 27 schoten)

Er wordt tijdens de clinic door de introducé, onder leiding van een instructeur, in totaal 45x geschoten met groot kaliber kogels (.223, .308, 9mm en .38 special). De clinic zal ongeveer 3,5 uur duren.

Registreren
Zorg ervoor dat je tijdens deze clinic om 11:45 uur aanwezig bent in verband met het registreren. Voor het registreren heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Vergeet dit niet mee te nemen.

Kledingadvies
Sportkleding of niet te strakke jeans/broek wordt aanbevolen. Legerkleding is niet gewenst en tijdens de winterperiode is warme kleding noodzakelijk.
Inplannen
De vrijdag middag clinic groot kaliber kun jezelf inplannen via de agenda. De clinics beginnen telkens stipt om 12:00 uur op onze locatie aan de Wilhelminalaan 2, 3743 DC in Baarn. Vanuit hier vertrekken wij naar onze buitenbaan. Er is per clinic ruimte voor maximaal 8 introduce's.

Betaling
Na het kiezen van de datum in de agenda en het invullen van het aanmeldingsformulier kom je automatisch op de betaalsite van Mollie. Op deze betaalsite kan je alleen met iDEAL betalen. Na de betaling krijg je een e-mail met een ticket(s) die je moet uitprinten, invullen en meenemen als betalings- en registratiebewijs.

Bij verhindering
Kun je onverwacht toch niet komen, dan kun je tot 5 dagen voor de introductiedatum afzeggen door de annuleringslink in de bevestigingse-mail te gebruiken. Je krijgt dan de kosten voor de introductie teruggestort. Daarna is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.
Agenda inschrijven clinic groot kaliber geweer en pistool
Veilig sportklimaat
SV Baarn & Omstreken is actief bezig met het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ dit is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Alle trainers van de Schietvereniging Baarn & Omstreken zijn KNSA gediplomeerd en hebben evenals alle coaches en begeleiders een geldige Verklaring Omtrent Gedrag voor het werken met minderjarigen bij een sportvereniging. Tevens vallen alle trainers, coaches en begeleiders van Schietvereniging Baarn & Omstreken onder het tuchtrecht zoals opgesteld door de KNSA en NOC*NSF.

Privacy
Schietvereniging Baarn & Omstreken is wettelijk verplicht voor 1 jaar de volgende gegevens van een introducé te bewaren:
  • Voorletter(s)
  • Naam
  • Woonplaats
  • Soort en nummer legitimatiebewijs
Na 1 jaar worden deze gegevens automatisch verwijderd uit onze database.
Terug naar de inhoud