Informatie en aanmelden clinic klein kaliber geweer en pistool - Schietvereniging Baarn en Omstreken

Wapen Schietvereniging Baarn & Omstreken
SV Baarn & Omstreken
SV
Baarn & Omstreken
Ga naar de inhoud
Clinic klein kaliber kogelschieten met geweer en pistool
Voor geïnteresseerden in de schietsport die graag een meer uitgebreide introductie in de schietsport willen, is er een mogelijkheid om een clinic sportschieten klein kaliber te volgen. Clinic klein kaliber SV Baarn & OmstrekenAls introducé kun je onze vereniging tijdens de clinic avonden bezoeken. Je krijgt op deze avonden de gelegenheid om van 20:00 tot 22:00 uur met pistool en geweer te schieten onder begeleiding van een instructeur. Er is een beknopte instructie gericht op een leuke, maar verantwoorde kennismaking met de schietsport. De kosten voor deze clinic klein kaliber kogelschieten zijn € 60,00 per persoon, deze kosten zijn inclusief het gebruik van een verenigingswapen, de munitie, de schietkaarten, de schietbaan, begeleiding door een instructeur en een kopje koffie, thee of glas fris.
Een clinic wordt  gegeven aan maximaal 10 personen.

De minimumleeftijd voor deze clinic is 18 jaar

Een clinic wordt gegeven aan maximaal 10 personen. Het is mogelijk voor meer dan 10 personen een besloten clinic aan te vragen. Deze clinic zal buiten de normale data en tijden, zoals genoemd in de agenda, worden gegeven. Uiteraard kan dit alleen bij voldoende beschikbaarheid van trainers en schietbanen. Meer informatie hierover kun je aanvragen via het contactformulier.
Inhoud clinic sportschieten klein kaliber geweer en pistool
Tijdens de clinic maak je kennis met de Olympische onderdelen voor geweer en pistool bestaande uit:
  • voor geweer de knielende, staande en liggende houdingen (met 3 verschillende geweren totaal 25 schoten)
  • voor pistool de staande houding (met 2 verschillende pistolen totaal 20 schoten)
  • 3x schieten met een groot kaliber pistool (9mm militair pistool)
Er wordt tijdens de clinic door de introducé, onder leiding van een instructeur, in totaal 45x geschoten met klein kaliber kogels (.22) en 3x met 9mm groot kaliber kogels. De clinic zal ongeveer 2 uur duren. Na afloop is er ruimte voor een gesprek en het nuttigen van een drankje.

Registreren
Zorg ervoor dat je tijdens deze clinic om 19:30 uur aanwezig bent in verband met het registreren. Voor het registreren heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Vergeet dit niet mee te nemen.

Kledingadvies
Sportkleding of niet te strakke jeans/broek wordt aanbevolen. Legerkleding is niet gewenst.
Inplannen
De clinic kun jezelf inplannen via de agenda. De clinics beginnen telkens stipt om 20:00 uur op onze locatie aan de Wilhelminalaan 2, 3743 DC in Baarn. De baan is open vanaf 19:30, zorg dat je in iedergeval om 19:45 aanwezig bent in verband met het registreren. Er is per clinic ruimte voor maximaal 10 introducés.

Betaling
Na het kiezen van de datum in de agenda en het invullen van het aanmeldingsformulier kom je automatisch op de betaalsite van Mollie. Op deze betaalsite kan je alleen met iDEAL betalen. Na de betaling krijg je een e-mail met een ticket(s) die je moet uitprinten, invullen en meenemen als betalings- en registratiebewijs.

Bij verhindering
Kun je onverwacht toch niet komen, dan kun je tot 5 dagen voor de introductiedatum afzeggen door de annuleringslink in de bevestigingse-mail te gebruiken. Je krijgt dan de kosten voor de introductie teruggestort. Daarna is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.
Agenda inschrijven clinic klein kaliber geweer en pistool
Veilig sportklimaat
SV Baarn & Omstreken is actief bezig met het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ dit is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Alle trainers van de Schietvereniging Baarn & Omstreken zijn KNSA gediplomeerd en hebben evenals alle coaches en begeleiders een geldige Verklaring Omtrent Gedrag voor het werken met minderjarigen bij een sportvereniging. Tevens vallen alle trainers, coaches en begeleiders van Schietvereniging Baarn & Omstreken onder het tuchtrecht zoals opgesteld door de KNSA en NOC*NSF.

Privacy
Schietvereniging Baarn & Omstreken is wettelijk verplicht voor 1 jaar de volgende gegevens van een introducé te bewaren:
  • Voorletter(s)
  • Naam
  • Woonplaats
  • Soort en nummer legitimatiebewijs
Na 1 jaar worden deze gegevens automatisch verwijderd uit onze database.
Terug naar de inhoud